Αρχείο ΚΚΕ 70 χρόνια ΔΣΕ

Sunday, September 13, 2009

Ο Αντικομμουνισμός στον κόσμο...

και για να μην νομίσετε ότι είναι ευρωπαϊκης εμπνεύσεως ή μακαρθικής εισαγωγής ο αντικομμουνισμός, σας διαβεβαιώ ότι απαντάται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, όπου θέλουν ανάχωμα στη ριζοσπαστικοποίηση του λαού ή το λαϊκό κίνημα αναπτύσσεται.

Αυτή την περίοδο λοιπόν, αν δεν το γνωρίζετε, είναι το Ραμαζάνι που ξεκίνησε για όλο τον μουσουλμανικό κόσμο στις 21 Αυγούστου, με την ευκαιρία λοιπόν γίνονται αρκετά κηρύγματα...

Μέρος: Ιορδανία

Πρωταγωνιστές: οι "μουεζίνηδες" (για να είμαι ακριβής είναι οι κληρικοί)
οι υπηρέτες λοιπόν που ανέλαβαν τον ειδικό ρόλο που έχει στη χώρα μας ο Πάγκαλος και Καρα-φύρερ.

Οι κύρηκες λοιπόν του θεού, όπως καταλαβαίνετε, αρχισαν να "εξυμνούν" τον κομμουνισμό και τους αγώνες του λαϊκού και κομμουνιστικού κινήματος....

Εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση από την ΠΟΔΝ

Κατα τα άλλα όταν είναι να μιλήσουν υπέρ των αδυνάτων και των κατατρεγμένων που υποτίθεται ότι μιλά η θρησκεία(η κάθε θρησκεία) και κατά των κυβερνήσεων, των πολιτικών μέτρων τους ή των αστικών κομμάτων κάνουν την πάπια ή "εμποδίζονται" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι σ/φ απο την ΠΟΔΝ.

3 comments:

philalethe said...

Φίλε, διερωτώμαι, είναι δυνατόν μέσα σε λίγες γραμμές να έχεις καταγράψη τόσες χονδροείδειες;!

1)"Κληρικοί"(sic) στο Ισλάμ δεν υπάρχουν.

2)Δεν δείχνεις να ξέρης τι σημαίνει θρησκεία και το Ισλάμ, τουλάχιστον με την συμβατική του έννοια, ΔΕΝ μιλάει υπέρ των αδυνάτων και των κατατρεγμένων(αρκεί να δούμε την ισλαμική ψευδοθεολογία επί Τουρκοκρατίας, π.χ., για να το εννοήσουμε κατά βάθος και πλάτος). Αυτό είναι Χριστιανισμός αρχέτυπος. Ο δε Λουνατσάρσκι -εν παρόδω- είπε το αυτονόητο, ότι ο μαρξισμός είναι θρησκεία, μεταφυσική (-εξ ου και ο θρησκευτικός φανατισμός.)

3)Αλλοίμονο αν ονομάσουμε κομμουνισμό την τυραννική γραφειοκρατική εκμετάλλευση που κάποιοι έχουν κατά νου και το ονομάζουν αναίσχυντα "ο σοσιαλισμός που γνωρίσαμε" εν έτει 2009. Και οπότε αντικομμουνισμό την αντίθεση στο γραφειοκρατικό τερατούργημα αυτό.

Αυτά τα ολίγα.

Αν θέλετε, αγαπητέ μου, να βοηθήσετε τον (όντως) σοσιαλισμό, την δημοκρατία(!), και το εργατικό κίνημα, θα σας βοηθούσε λίγη προσοχή στα γραφόμενά σας και μία κάποια ευρυμάθεια και κριτικό πνεύμα. Φιλικά(εννοείται).

JohnyQ said...

Φιλικά

1)έκανα μετάφραση του clerics(εδώ η πηγή:http://www.wfdy.org/2009/09/09/solidarity-towards-the-jordanian-communists/) και μου ήρθε στο μυαλό το κληρικοί, συγγνώμη αν είναι τόσο σοβαρό το λάθος)

JohnyQ said...

η ουσία του άρθρου είναι ο αντικομμουνισμός και σε ευχαριστώ που παράθεσε ένα δείγμα του στο σχόλιό σου!

επειδή ψευδώς υπογράφεις "φιλικά" και χρησιμοποιείς τη γνωστή τεχνική του υπονούμενου και του συνειρμού πετώντας τον "Λουνατσάρσκι" και τον "μαρξισμό" σου

για τα υπόλοιπα δύο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ σου σχόλια θα χρειαστεί ολόκληρο άρθο..

μιλάς λες και δεν ξέρεις τι είναι ο αντικομμουνισμός, ενώ ενσαρκώνεις ένα εκπρόσωπό του.

να το πω λιανά να γίνει κατανοητό Αντικομμουνισμός είναι κάθε επίθεση που γίνεται στο σοσιαλισμο-κομμουνισμό, όχι με επιχειρήματα αλλά με ψέμματα και διαστρέβλωση των θέσεων του