Αρχείο ΚΚΕ 70 χρόνια ΔΣΕ

Thursday, December 18, 2008

Πυροβολούν το οργανωμένο μαθητικό κίνημα

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η προσπάθεια τρομοκρατίας και επίθεσης εναντίον των εκλεγμένων οργάνων του μαθητικού κινήματος δε θα περάσει. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ προειδοποιούσαν όλες αυτές τις μέρες για την επίθεση εναντίον κάθε οργανωμένου κινήματος του Λαού της Νεολαίας, για την ανάγκη συσπείρωσης των εργαζόμενων, των μαθητών, των φοιτητών, των σπουδαστών στο Οργανωμένο κινήματος κατά της αντιλαϊκής πολιτικής.

Το χέρι που πυροβόλησε το μαθητή μέλος του 15μελούς στο Περιστέρι οπλίζουν όσοι εναντιώνται στο οργανωμένο μαζικό κίνημα Λαού και Νεολαίας, με την πολιτική τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που στέλνουν τα ΜΑΤ και τους εισαγγελείς, που στηρίζουν την πλουτοκρατία, τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΕΕ-ΝΑΤΟ, και θέλουν υποταγμένο ή ανοργάνωτο κίνημα. και όσοι αναγορεύουν τις προβοκάτσιες σε "ιδιότυπο κίνημα", όσοι μισούν το οργανωμένο κίνημα όπου δεν μπορούν να το ελέγξουν, όσοι νοιάζονται για εκλογικά οφέλη και όχι για την ανάπτυξη οργανωμένων ΜΑΖΙΚΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ενάντια στη μήτρα των λαϊκών προβλημάτων και της καταστολής, τον καπιταλισμό και την εξουσία των αστών.

Το Συντονιστικό Αγώνων Σχολείων Αθήνας καταγγέλει και τονίζει

Θα πέσουν στο κενό οι προσπάθειες τρομοκράτησης. Η επίθεση αυτή στρέφεται ενάντια στο οργανωμένο μαθητικό κίνημα και στα εκλεγμένα όργανά του και θα λάβει οργανωμένη απάντηση από το μαθητικό και όλο το λαίκό κίνημα.

Όλοι οργανωμένα στη μάχη, στον αγώνα ενάντια στην καταστολή, για τα δικαιώματά μας στη μόρφωση , στη δουλειά, τη ζωή.

Καλούμε τους γονείς μας, όλους τους εργαζόμενους να μπουν μπροστά, να σταθούν δίπλα μας στον αγώνα.

Δίνουμε οργανωμένη απάντηση. Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας και το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Περιστερίου καλούν όλους τους μαθητές αύριο στις 12:00, στον Άγιο Αντώνη στο Περιστέρι.

Όλοι οι μαθητές στο δρόμο του αγώνα.

Ακόμη η ΚΟΑ του ΚΚΕ και η Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ οργανώνουν συγκέντρωση στο Περιστέρι στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή, σήμερα στις 6. Επισημαίνοντας
Πέφτουν έξω στους υπολογισμούς τους εκείνοι που πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα του λαού και της νεολαίας.
Η δολοφονική επίθεση, που στρέφεται κατά του οργανωμένου μαθητικού κινήματος και των εκλεγμένων οργάνων του, θα βρει την άμεση απάντηση, με την ένταση της πάλης για το πρόβλημα της Παιδείας και τη συσπείρωση κατά των κατασταλτικών μηχανισμών κάθε μορφής, κατά της αντιλαϊκής πολιτικής.
Το ΚΚΕ, επισημαίνοντας τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης, απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ.

No comments: