Αρχείο ΚΚΕ 70 χρόνια ΔΣΕ

Sunday, November 1, 2009

Αισιοδοξία...

Πραγματικά σκέφτομαι ότι αν ήταν η κοινωνία όπως τα blogs δεν θα είχαμε μεγάλη τύχη...

Αλλά μιας και λόγω υγείας δεν πολυβγαίνω τελευταία να μιλήσω με τον κόσμο στη σχολή(όχι ότι είναι καλύτερα...δεν ειναι εργαζόμενοι πολλοί), στις γειτονιές, στο δρόμο, παρακολουθώ τις συζητήσεις στα blogs.

Και έχω πραγματικά φοβηθεί τους μπλόγκερς...Από τη μία έχεις την Συριζαία, να τιμωρεί τους συμβασιούχους στα stage, γιατί λέει είναι υποταγμένοι στα ρουσφέτια(Stages à pleurer), και από την άλλη, "πρωην" ανατολικοευρωπαίους να προσπαθούν να σε πείσουν για το πόσο καλή είναι η ελαστική εργασία(Η ελαστική εργασία ως πηγή έμπνευσης και ελευθερίας)!!!

Ευτυχώς που τα ιστολόγια δεν είναι καθρέφτης της κοινωνίας!

2 comments:

Anonymous said...

Εγώ, αγαπητέ, δεν έχω ούτε το μαχαίρι, ούτε το πεπόνι. Δεν μπορώ να τιμωρήσω κανέναν. Δεν ήμουνα εξουσία και δεν είμαι. Το μόνο που έχω είναι μία ψήφος και η φωνή μου.

Αυτοί που "τιμωρούν" τους συμβασιούχους στα stage είναι όσοι τους κορόιδεψαν (βουλευτές, δήμαρχοι, νομάρχες, κλπ), οι γονείς τους που τους έμαθαν να είναι οσφυοκάμπτες και τελικά οι ίδιοι που δεν είχαν ποτέ τα κότσια να ορθώσουν ανάστημα.

Θεωρείς ότι η αριστερά πρέπει να υιοθετεί και να δέχεται άκριτα όλους τους αγώνες; Γιατί αν είναι έτσι ... υπάρχουν πολλοί "αγώνες" βολεμένων και καλοπερασάκηδων.

JohnyQ said...

όχι! χαχα

και γω που νομίζα ότι στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ μάλλον το αντίθετο θέλουν να καταλογίζουν, δηλαδή δεν στηρίζουν όλους τους αγώνες άκριτα!

μπορείς να με υπολογίζεις σε αυτούς!
όμως εσύ κάνεις κάτι άλλο ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ακρίτως και σωρηδόν όλους τους ανθρώπους που εργάζονται με stage χωρίς να μας δίνεις απόδείξεις(κλασσική τακτική επίθεσης που έγινε και εναντίον του ΚΚΕ), προσπαθείς να ενεργοποιήσεις ένα κοινωνικό αυτοματισμό και δεν κρίνεις ούτε για τα μάτια του κόσμου τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ τους


και τώρα μια σπόντα. ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καιροσκοπική πολιτική δύναμη που στηρίζει αγώνες ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος