Αρχείο ΚΚΕ 70 χρόνια ΔΣΕ

Monday, March 17, 2008

Παιχνίδια και μετά δουλειά...

Λοιπόν με προσκάλεσε η γιουγκονοσταλγός Παρτιζάνα σε ένα παιχνιδάκι που άρχισε ο ερυθρός.

Κανόνες:

  1. Στο wikipedia στην μπάρα αριστερά (navigation) πατάς το random article άπαξ. Το αποτέλεσμα θα είναι το όνομα του συγκροτήματός σου. ιδού το λινκ για να μην ψάχνετε

  2. Ξαναπατάς το random article. Το νέο αποτέλεσμα είναι ο τίτλος του δίσκου σου.

  3. Κάνεις την ίδια δουλειά άλλες 11 φορές. Τα αποτελέσματα είναι οι τίτλοι των τραγουδιών του δίσκου.

  4. Βασανίζεις άλλους 5 της “blogόσφαιρας” με τον ίδιο τρόπο

για να δούμε λοιπόν τι δίσκο θα προτείνω εγώ...

Όνομα μπάντας: O-2 Skymaster (στρατιωτική έκδοση του πολύ γνωστού μικρού αεροπλάνου Τσέσνα -ωραία αρχίσαμε για μηχανολογικό συγκρότημα;-)
Όνομα δίσκου: Bob Gruen (αμερικάνος φωτογράφος!! -βασικά καλός είναι αυτός έχει φωτογραφίσει Bob Dylan, John Lennon,The Clash,The Sex Pistols...-)


ωραία σχετικά καλά μέχρι εδώ, για να δούμε και το περιεχόμενο του δίσκου..
  1. Stage Dolls (νορβηγικό rock συγκρότημα -η ειρωνεία ότι μόλις άρχισα αυτό το παιχνίδι υποσυνείδητα μου ήρθαν στο μυαλό οι Leningrad Cowboys, ένα πλασματικό φινλανδικό συγκρότημα σαν το Ο-2 Skymaster και να σου ένα σκανδιναβικό!-)
  2. Jonah - Ιωνάς ελληνιστί. (ξέρετε μωρέ αυτόν που τον έφαγε το ψάρι..ε..το κήτος ήθελα να πω-και θρησκευτικές παραβολές το συγκρότημα-)
  3. Athletics at the 2004 Summer Olympics - Men's 100 metres (καλά μιλάμε τελείως κουφό!)
  4. Colombian peso (ε! αυτό πια είναι προβοκάτσια άκου εκεί κολομβία!εκεί σκοτώνουνε αντάρτες για τα λεφτά-ακριβώς το βρήκα εκεί είναι αφιερωμένο το τραγούδι! Αλληλεγγύη στον αγώνα του FARC-EP)
  5. Marjolein de Jong (ολλανδή αθλήτρια πετοσφαίρισης)
  6. Intellectual Property High Court (知的財産高等裁判所, Chiteki-zaisan kōtō-saiban-sho) (ειρωνικό τραγούδι αφιερωμένο στην γιαπωνέζικη ΑΕΠΙ που ελέγχει τις πατέντες)
  7. Synchronous coordinates - ds2 = − dt2 + habdxadxb (επιτέλους! ένα καθαρά επιστημονικό κομμάτι! έχει να κάνει με τη σχετικότητα και τις συντεταγμένες που χρησιμοποιούμε στη κοσμολογία και στις μαύρες τρύπες)
  8. Santosham Best Screenplay Award (ινδικό βραβείο ταινιών όχι Bollywood, Tolllywod!)
  9. Sir Thomas Littleton, 3rd Baronet (ωχ..αυτά που φοβόμουν αρχίσαμε τους λόρδους και τις δούκισσες..)
  10. Genesis LPMud (RPG δηλαδή παιχνίδι μεσαιωνικής φαντασίας που παίζεται στα κατα τόπους καψιμενατζίδικα -στην Ελλάδα γνωστό είναι το LineAge II-)
  11. Visual Kei (ΚΙΝΗΜΑ -άκουσον άκουσον, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας- ανάμεσα στους γιαπωνέζους μουσικούς που χρησιμοποιούν εκκεντρικό στυλ!! καλά τι κίνημα είναι αυτό????)
Λοιπόν το συμπέρασμα πρόκειται για μία μπάντα εκ Ιαπωνίας. Ακολουθεί το ρεύμα του Visual Kei ότι και αν σημαίνει αυτό...Καυτηριάζει την Ιαπωνική δικαιοσύνη, είναι αλληλέγγυο σε "τρομοκρατικά" - λαϊκά μέτωπα στην Νότια Αμερική, το απασχολούν τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως οι ολυμπιακοί αγώνες, και η ινδική βιομηχανία θεάματος. Και φυσικά παίζει μανιωδώς RPG (δηλαδή καίγεται όλη μέρα σε ίντερνετ καφέ). Από τον τίτλο όπως φαίνεται προσπάθησαν να φτάσουν μεγάλα συγκροτήματα και μορφές της ροκ και της πανκ σκηνής, όπως καταλάβατε όλοι απέτυχαν οικτρά..

Καλώ τον προλετάριο που έχει την Ανα-ντροπή, τον mac του Beta testing, τον μαχητή NikoR του IRA, τον Αλουφάνιο Μάρκο της Blogoslovakias,, και last but not least τον eliot αφάνα.

Αυτά για σήμερα...έχουμε βδομάδα γεμάτη αγώνες (Τετάρτη περιφρούρηση απεργίας-πορεία, Πέμπτη αντιιμπεριαλιστική) και από την άλλη αρχίζω δουλεια στον ΟΤΕ οπότε θα έχω και λιγότερο χρόνο να χαζολογάω-ενημερώνομαι στο δίκτυο...

Τα λέμε διαδικτυακοί αναγνώστες και συναγωνιστές!

3 comments:

A.F.Marx said...

Θα παίξω κι ευχαριστώ για την πρόσκληση...
(μετά την Πέμπτη όμως)
:)

Κομσομόλος said...

Το Banner για το ΠΑΜΕ πως το έβαλες; Θέλω και γω...

Κομσομόλος said...

Αστο, μου το στείλανε