Αρχείο ΚΚΕ 70 χρόνια ΔΣΕ

Monday, March 3, 2008

Τρίτη 4/3, 6:30 μ.μ. στο Σύνταγμα

(αναδημοσιεύω από τα "Νέα από την Παλαιστίνη")

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008 στις 1:26 PM

Απάντηση: ανακοίνωση

Στέλνω σε σένα και στο σύλλογό σου την αγάπη μου από τα εδάφη στα βόρεια της Γάζας όπου βρίσκομαι τώρα τραβώντας φωτογραφίες διαμελισμένων σωμάτων και παιδιών και γυναικών με καμένες σάρκες. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μεταδώσω το μήνυμα. Η ζωή είναι δύσκολη και τίποτα εδώ δεν είναι εύκολο. Η οσμή από τα λύματα είναι άσχημη. Είχα μερικά προβλήματα στην πλάτη μου, συμπληρώνω ενώ ακούω έναν από τους ισραηλινούς πυραύλους από τα F16. Ήταν οδυνηρή μέρα. Πρέπει να φύγω τώρα.

Την αγάπη και την εκτίμηση μου σε όλους τους Έλληνες εραστές της ειρήνης!

Μοχάμεντ

Ο Mohammed Omer έχει τιμηθεί με το διεθνές βραβείο: Best Youth Voice from New America Media 2006 http://www.wrmea.com/archives/March_2007/0703020.html

Η ιστοσελίδα του είναι: www.rafahtoday.org

(αναδημοσιεύω από ιντιφάντα)

Η κτηνώδης επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μόνο τις τελευταίες μέρες περισσότεροι από 100 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί από το στρατό κατοχής. Μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγονται τουλάχιστον 19 παιδιά. Επιπλέον, οι ισραηλινές επιθέσεις καταστρέφουν ζωτικής σημασίας πολιτικές υποδομές όπως οι νοσοκομειακές εγκαταστάσεις της ΜΚΟ Medical Relief.Είναι προφανές ότι το Ισραήλ θέλοντας να εξαλείψει την παλαιστινιακή αντίσταση δεν έχει κανένα δισταγμό να βάλει στο στόχαστρο ολόκληρο τον πληθυσμό της Γάζας. Θέτει, δηλαδή, σε πλήρη εφαρμογή τη φασιστική λογική της συλλογικής ευθύνης.

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα» καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 4 Μαρτίου στις 6:30 μμ στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος (απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη). Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους μαζικούς φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση να στηρίξουν τον αγώνα των Παλαιστινίων.
Καλούμε την κυβέρνηση να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ μέχρι να σταματήσει η επίθεση και αποκλεισμός στη Γάζα.

Καλούμε την κυβέρνηση να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ μέχρι να σταματήσει η επίθεση και αποκλεισμός στη Γάζα.

  • Σταματήστε τώρα τη σφαγή στη Γάζα!
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
JohnyQ said...

I would not tolerate any provocative comments on my Blog "Professor" Howdy.

Especially from supporters of objective idealism!

HERE is a blog promoting DIALECTIC MATERIALISM

gege?

Anonymous said...

Καλώ κι εγώ μέσα από του ιστολόγιο στο σημερινό. Λόγω αναπηρίας υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα να πάω, αλλά θα προσπαθήσω να βρω κάποιον να με μεταφέρει. Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί!