Αρχείο ΚΚΕ 70 χρόνια ΔΣΕ

Thursday, February 21, 2008

Πω πω!! τόσα πράγματα!

Έλειψα από το blog αυτές τις μέρες λόγω μιας καταραμένης ίωσης και κοίτα πόσα πράγματα έγιναν!! Νιώθω ακριβώς σαν την Krotkaya, σαν μην είδα τηλεόραση(που έτσι και αλλιώς δεν βλέπω...και να βλεπα δηλαδή θα μάθαινα τίποτα..)
Τον τελευταία εξάμηνο έχω επιλέξει εκτός από ιδεολογία και στάση στη ζωή και πως θα ενημερώνομαι. Λοιπόν η κύρια πηγή πληροφόρησης είναι οι αναρτήσεις από φιλικές "γιάφκες"..ελλείψη βέβαια αρκετές φορές Η/Υ και ανάγκης άμεσης ενημέρωσης βασίζομαι και στον 902 "Αριστερά στ FM" και "Ριζοσπάστη".
Εννοείται ότι δεν χάνω επεισόδιο "Ελληνοφρένεια" αλλά και "Infowar"τα οποία παρακολουθώ -φυσικά- διαδικτυακά!!Και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα "Οδηγητή"(χαχα αν ήθελα ας έκανα κι αλλιώς...!)

Αλλά ακούω βέβαια θέλω δν θέλω συνέχεια και 24 ώρες το 24ωρό -όταν είμαι στο σπίτι-"Μελωδία" διότι το ακούει η οικογένεια...και συνεπώς τα δελτία ειδήσεων το "Σκαϊ" (μπαμ!έσκασε!...)

έγραφα σήμερα...μάλλον δεν πέρασα...αφού είμαι τελείως αστοιχείωτος από "Στοιχεία 1"....

(Παραιτήθηκε ο Φιντέλ?! Τάσσος στηρίζει χριστόφια?!τι λε ρε φίλε,ας δώσω και γω καμιά είδησει) Εξελίξεις έχουμε και σε ένα θέμα που είχα ασχοληθεί και προηγουμένως. Οι καθαρίστριες που τελούσαν ύπο την απειλή της απόλυσης τελικά απολύθηκαν και το σωματείο ζητά άμεση επαναπρόσληψη, έγινε ήδη ενημέρωση και πίεση προς την πρυτανεία και ο άλλος τώρα αντιπρύτανης(επί των οικονομικών υποθέσεων) δεσμεύτηκε για άμεση διευθέτηση του ζητήματος. Και χτες το πρωί οι φοιτητές της Πανσπουδαστικής ήταν στο πλευρό των εργαζόμενων καθαριστριών στο χώρο του πολυτεχνείου και στήριξαν την επίσχεση εργασίας που συνεχίζουν από την προηγούμενη βδομάδα

3 comments:

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ said...

ΚΑΙ γω δεν βλέπω ειδήσεις (παρά μόνο στο ΣΤΑΡ, για να ξεχνίεμαι!)γιατι έχω κουραστεί..Εννοείται πώς δεν βλέπω και πολιτικές εκπομπές..Δε μουλείπουν καθόλου, όλο τα ίδια και τα ίδια λενε..ΑΠό την άλλη βέβαια, το ζητούμενο (πέρα από τα ατσαλένια νεύρα) είναι το κατ΄απόσο μπορείς και φιλτράρεις αυτά πυ βλέπεις και ακούς!Παλία όταν ήμαν μικρή και μαζόχα διάβαζα όλες τις αστικές φυλλάδες πρώτα, τα έπαιρνα στην κράνα και μετά για να ηρεμήσω διάβαζα το Ριζοσπάστη! Καλός ο Οδηγητής!Αλλά θέλει λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά βρε παιδί μου!

Anonymous said...

είδες τι γίνεται στον κόσμο?!

:)

(μπράβο πάντως που έθιξες αυτό το θέμα!)

JohnyQ said...

@ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ: παρακαλώ να μεγαλώσετε τη γραματοσειρά για τη φανατική αναγνώστριά σας ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ! πληροφορίες στο οdigitis[at]kne.gr

@κροτκαγια: Ευχαριστώ για την υποστήριξη..το δημοσιογραφικό δαιμόνιο(ποιό??χαχα) του JohnyQ στη διάθεσή σας!